31 Μαρτίου 2020

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΞΗ




Σας υπενθυμίζουμε πως μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα, 6 Απριλίου 2020,θα πρέπει, όσοι δεν το έχετε ακόμα κάνει, να δημιουργήσετε μαθητικό λογαριασμό στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.

Οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου μας έχουν δημιουργήσει μαθήματα στην διεύθυνση:

18ο ΔΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ηλεκτρονική τάξη 



Προς το παρόν τα παιδιά μπορούν να τα παρακολουθούν ελεύθερα. Όταν δημιουργήσουν λογαριασμό, τότε θα έχουν επιπλέον δυνατότητες π.χ. να επικοινωνούν και να συνεργάζονται με τον εκπαιδευτικό και τους συμμαθητές τους, να στέλνουν και να παίρνουν πίσω τις εργασίες τους κλπ.

Μόλις  δημιουργήσετε τον μαθητικό λογαριασμό  θα πρέπει να μπείτε στην ηλεκτρονική τάξη, στο σύνδεσμο https://eclass.sch.gr/, κάνοντας σύνδεση με το όνομα χρήστη και τον κωδικό που έχετε πάρει. Έπειτα θα πρέπει να πατήσετε την πράσινη ταμπελίτσα «Εγγραφή σε μάθημα» και να εγγραφείτε στα μαθήματα,
επιλέγοντας (κάνοντας κλικ) στα κουτάκια των μαθημάτων της τάξης σας από τη λίστα μαθημάτων που υπάρχουν στο σχολείο μας. Με αυτόν τον τρόπο ο δάσκαλος μπορεί να γνωρίζει ποιοι μαθητές παρακολουθούν το μάθημά του και ποιοι συμμετέχουν και ολοκληρώνουν τις δραστηριότητες που αναθέτει.


Το παρακάτω βίντεο θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πιο εύκολα την παραπάνω διαδικασία:

https://www.youtube.com/watch?v=ejRzKIqV6NI


Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία!
Η ομάδα υποστήριξης για την εξ αποστάσεως 
εκπαίδευση του 18ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου